POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Luni, 1 iunie, Magicianul Augustin face levitatii live | Copilăria întâlnește bucuria la Coresi!

Copilăria întâlnește bucuria la Coresi!


Între 29 mai și 1 iunie, la Coresi Shopping Resort sărbătorim Jocurile Copilăriei! Îi așteptăm pe cei mici cu o mulțime de surprize în cele patru zile de poveste - concerte unde artiștii principali vor fi elevi ai școlilor din Brașov, concursuri de căutare de comori în aer liber, jocuri sau lecții de dans sunt doar o parte dintre evenimentele care vă așteaptă la Coresi. La scena Coresi din Piața cu Copaci se vor desfășura spectacole minunate, momente de dans și balet, petreceri cu personaje din lumea jucăriilor, concerte și piese de teatru de păpuși.

Vă propunem astfel o reîntoarcere la jocurile copilăriei de altădată, la distracție și multă voie bună în familie! Copiii vor avea ocazia să petreacă patru zile de neuitat alături de prieteni lor!

Pentru ziua de luni, 1 iunie 2015, am pregătit un program special alături de Magicianul Augustin (ora 19:00), care va combina cu succes arta iluzionismului cu muzica personalizată, într-un comedy show de excepție! Veți avea ocazia să vedeți live levitații de persoane și de obiecte, momente de iluzionism cu porumbei, papagali și iepurași, dar și trucuri comice realizate cu participarea publicului! Vă promitem multe animații cu cele mai îndrăgite mascote, baloane, jocuri pentru copii, dar și o surpriză colorată, un photo boot, de unde întreaga familie va putea rămâne cu o amintire colorată de 1 iunie. 

Haideți să descoperim împreună culisele studioului de emisie Radio Coresi, alături de MC-ul nostru, Ștefan Cojocaru. 1 iunie este Ziua Porților Deschise la Radio Coresi, întreaga acțiune având loc între orele 14:00 și 17:00, la studioul de emisie de la Intrarea cu Turn. 

Programul complet al celor 4 zile pline de bucurie şi culoare vă invităm să îl vizualizați aici.

Pentru mai multe detalii, accesați: 
http://www.immochan.ro/ro/coresi
Sursa informațiilor: Comunicat de presă trimis de oficialii Coresi pentru
dintre-noutati.blogspot.com