POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

Chio POP CORNERS

Chio POP CORNERS BUTTER - Snack expandat din porumb cu gust de unt


Îți place articolul? 
Test realizat în 25 februarie 2015

ATENȚIE! Recenzie la două produse mai jos și două seturi cu poze! Deci, citește tot articolul!
Pe scurt:
Chio POP CORNERS e un nou sortiment lansat de Chio de curând în România. El e prezent în alte țări cam de un an de zile și în special în Germania (pentru că firma Intersnack își are originile în Germania) unde există trei sortimente: BUTTER, SEA SALT și SWEET. Eu am găsit doar primele două variante în România. Poate va apărea și al treilea sortiment în curând.
Dar ce este Chio POP CORNERS? Sunt niște triunghiuri crocante din popcorn (nu sunt rondele din grâu!) și sunt coapte (nu prăjite). Asta ne spune eticheta, eu nu le-am desfăcut încă (la momentul scrierii acestor rânduri) și pare o idee absolut interesantă ce m-a făcut să nici nu stau pe gânduri când le-am văzut și le-am și achiziționat să le supun unei recenzii! Mai jos voi scrie două recenzii la ambele produse. Deci să vedem, chiar floricele sunt? Recenziile le citiți mai jos!




Caracteristici:
Miros: de floricele cu unt. Cam ca cele făcute la microunde
Gust: de floricele; e un gust cam sărat, dar se simte și aroma de unt. Seamănă destul de mult și cu gustul de la Tortilla Cheese.
Culoare: galben-aurie
Aspect: triunghiuri subțirele ce seamănă destul de mult cu ce arată punga.
Ambalaj: atractiv, sugestiv și mă duce cu gândul la floricele (popcorn). Se desface foarte ușor. Nu cred că mă nemulțumește ceva la el
Gramaj: 60 grame; dar destul de multe în pungă și vedeți ce am găsit în pozele de mai jos.
Consistență: foarte fragede; poate și spre surprinderea mea.
Pe etichetă mai scrie că are și ceapă pudră și drojdie; poate astea să fi influențat puțin gustul și să-l deriveze de la cel normal de unt.

Poze :

BUTTER SEA SALT
realitate versus 
sugestie de prezentare

Concluzie:
Un produs bun, poate puțin grețos, cu o idee interesantă și cu un rezultat ce mă duce la gândul combinației dintre Chio Tortilla CHEESE și floricelele cu unt Chio. Produsul e chiar din porumb, mai exact e chiar popcorn în formă triunghiulară ceea ce e impresionant (aș putea numi acest produs și un „nacho popcorn”) și parcă mai e puțin amar (acel gust amar pe care-l simți când mănânci cașcavalul Penteleu). Gusturile prezente sunt: de unt, sare, cașcaval și ceva amar. Produsul miroase foarte bine (a unt în special) și mai reprezintă o combinațiilor a celor patru arome amintite puțin mai anterior. Însă, predominant e gustul de unt cu ceva cașcaval de aroma tortilla. Îmi place și e interesant. Unii cred că vor fi mai impresionanți de el. Eu mă așteptam la un gust de unt clasic, exact cum are gustul produsul făcut la microunde, dar am descoperit ceva ce cam duce mai mult a brânză la gust. Totuși, nu e rău produsul, însă mă așteptam să găsesc doar aroma clasică de unt. N-a fost să fie, dar produsul e bun în sine și eu zic că o să vă placă. Recomand!
Nota: 9,50

De unde cumpăr Chio POP CORNERS BUTTER?
1. MEGA IMAGE Calea București Brașov; sigur și la alte magazine MEGA IMAGE
Preț: 2,79 lei pachetul în 24 februarie 2015
2. Auchan CITY Brașov; sigur în toată țara la Auchan
Preț: 2,87 lei pachetul în 25 februarie 2015
3. Deocamdată doar aici, dar sigur le veți găsi în toate magazinele


Chio POP CORNERS SEA SALT - Snack expandat din porumb
Cum câte ceva despre acest produs am menționat și în rubrica „Pe scurt” de mai sus, modul de realizare este același (prin coacere); acum voi trece direct la caracteristici.
Caracteristici:
Miros: de floricele obișnuite; floricele cu sare.
Gust: sărat, poate chiar foarte sărat. E mult mai bun gustul și duce spre niște pufuleți din porumb expandați cu sare. De data asta gustul e mult mai bun și aproape identic cu cel al floricelelor Chio cu sare cu care v-ați obișnuit.
Culoare: galben-aurie; văd că nu diferă culoarea de produsul anterior.
Aspect: triunghiuri subțirele ce seamănă destul de mult cu ce arată punga.
Ambalaj: atractiv, sugestiv și mă duce cu gândul la floricele (popcorn). Se desface foarte ușor. Nu cred că mă nemulțumește ceva la el.
Gramaj: 60 grame; dar destul de multe în pungă și vedeți ce am găsit în pozele de mai jos.
Consistență: foarte fragede; poate și spre surprinderea mea.
De data asta avem doar popcorn, ulei și sare (de mare). Nu mai avem și alte ingrediente!

Poze :

Snack expandat din porumb cu sare de mare
Snack expandat din porumb cu sare de mare
Snack expandat din porumb cu sare de mare
Snack expandat din porumb cu sare de mare
Snack expandat din porumb cu sare de mare
Snack expandat din porumb cu sare de mare ingrediente, valori nutriționale
Snack expandat din porumb cu sare de mare comparatie sugestie de prezentare
realitate versus 
sugestie de prezentare

Concluzie:
Un produs foarte bun de data aceasta. Îmi place mult mai mult, deși e cam sărat. Are destul de multă sare (așa simt) și mai sunt puțin unsuroase de la ulei. La gust ar părea că e o combinație între niște snacks-uri de la o firmă concurentă, floricele (popcorn) și rondelele acelea expandate din porumb (considerate de unii ca fiind fără gust). Sunt încântat de al doilea sortiment care parcă duce mai mult la gust cu niște pufuleți. Interesantă ideea și foarte reușit al doilea sortiment încercat! Cred că merg să le puneți și-n lapte, chiar dacă au o oareșice cantitate de sare. Încercați, poate ies bune! Recomand și o să mai cumpăr! Poate apare și varianta SWEET... Aș fi curios cum e și aia!
Nota10+

De unde cumpăr Chio POP SEA SALT?
1. Auchan CITY Brașov; sigur în toată țara la Auchan
Preț: 2,87 lei pachetul în 25 februarie 2015
2. Deocamdată doar aici, dar sigur le veți găsi în toate magazinele
Produs în: România
Distribuitor: Intersnack România SRL

Site: intersnack.ro și chio.ro
Concluzie finală: 
-    Felicit firma pentru idee, nu știu cine s-ar mai fi gândit la așa ceva; la niște produse care sunt un fel de „nacho chips”. Eu n-ași fi crezut că va fi posibil vreodată să se realizeze niște triunghiuri crocante din popcorn! 
-     Mie cel mai mult mi-a plăcut sortimentul al doilea, cel cu sare de mare. Nici primul nu e rău, dar e mai grețos. Oricum, merită încercate ambele variante și sunt tare curios cum e și Chio POP CORNERS SWEET (dacă e un produs dulce și nu cu chilli).  Poate apare pe piață și acela. Totodată, n-ar strica să încerce ceva și cu ciocolată. Am mâncat odată popcorn cu ciocolată de la LIDL și a fost foarte bun! Poate le iese și celor de la Chio ceva foarte bun!

Așadar, încercați-le!