POSTĂRI ANTERIOARE? CITEȘTE-LE ⇒
În curs de afișare...

Persoane interesate

TERRA BLUES chips din cartofi mov (violet)

TERRA BLUES chips - chips-uri din cartofi mov/violet

TERRA BLUES chips USA SUA
Pe scurt:
Dacă am mâncat cartofi mov, nu credeți că era cazul să încerc și chips-urile mov? Acest produs vine din Statele Unite ale Americii, e produs din cartofi mov/violet peruani fără E-uri (chips-urile n-au chimicale), nemodificați genetic, fără coloranți și au conținutul redus în sare și grăsimi. Ca și ingrediente are doar cartofi mov sub formă de chips, ulei (de canola și/sau șofrănel și/sau floarea soarelui; în funcție de ce au pe stocul fabricii, au folosit unul sau mai multe uleiuri din cele enumerate pentru prăjirea/coacerea lor - nu am înțeles dacă sunt prăjiți sau rumeniți).

Alte recenzii de pe canalul meu de YouTube la chips-uri și tortilla mov/violet:
1. Despre chips violet SIBELL din Franța, cartofi dulci violet și alte chips-uri 👈 (apasă pe acest text)
2. Tortilla violet Wegmans din SUA cu sare, fără gluten, organic - ASMR și impresii 👈 (apasă pe acest text pentru recenzie)
3. Tortilla violet fără sare, GARDEN of EATIN' BLUE CHIPS, tot din SUA 👈 (apasă pe acest text pentru recenzie)




Caracteristici:
Miros: Nu foarte deosebit față de mirosul chips-urilor obișnuiți LAY'S cu sare.
Gust: de chips-uri naturali cu sare (nu-s foarte sărați) și nu diferă de gustul celor simpli (seamănă la gust cu LAY'S cu sare), dar... parcă sunt mai buni decât ceilalți și mai ușor de agreat în comparație cu cartoful direct. Îi mănânc mai cu poftă! Totuși, parcă diferă foarte puțin gustul între cei mov și cei albi.
Culoare: mov-indigo; sunt mult mai mov ca și sugestia de prezentare din poză și sunt la fel de mov ca și cei de pe blog; cartofii simpli mov
Ambalaj: Atractiv și cu un ambalaj destul de dur; rezistent la transport și care sigur păstrează bine aroma! Au un semn (scrie în dreptul semnului: „EASY OPEN NOTCH”) și se deschid ușor.
Aspect: sunt ceva mai groși față de chips-urile chio sau LAY'S.
Cantitate: 110 grame

Poze :

TERRA BLUES chips USA SUA
TERRA BLUES chips USA SUA
TERRA BLUES chips USA SUA
TERRA BLUES chips USA SUA
TERRA BLUES chips USA SUA
TERRA BLUES chips USA SUA
TERRA BLUES chips USA SUA
Concluzie:
Îmi plac, sunt foarte buni. Gustul de cartof nu diferă cu mult de cei normali, dar eu zic că merită o încercare măcar de fantezie (și oricum sunt mult mai buni ca restul; mult mai puține grăsimi, mult mai puțină prăjeală și n-au foarte multă sare cum au celelalte chips-uri) ! Oricum, chips-uri din cartofi ”naturali” nu se mai găsesc pe piața Românească. Așa că... merită! Nu-s nici foarte sărați; sunt buni din toate punctele de vedere (au o greșeală: sunt mai mov cartofii decât cei de pe pungă, din desen), dar scumpi (totuși, te saturi chiar și din 110 grame)! E de înțeles... și distanța și costurile de transport...
Nota: 10 Recomand!

De unde cumpăr?
1. MEGA IMAGE Concept Store Piața Sudului București
Preț: 11,99 lei pachetul în noiembrie 2014; aveau și alte chips-uri din legume tot de la Terra și din S.U.A.; dacă vă interesează - același preț!
online: eMAG; click aici
2. bunătățiamericane.ro (importatorii și distribuitorii pentru toată țara; găsiți prețul acolo)
3. Market NORD București; la Quick Deli n-am văzut că am trecut ieri pe acolo (17 noiembrie 2014).
4. Din 21 martie 2020, și la/doar la: Auchan, cel de acum, acolo, fiind produs în Olanda 👉 https://www.auchan.ro/store/Terra-Chips-din-cartofi-mov-cu-Sare%2C-110-g/p/931899
Produs în: Statele Unite ale Americii
Importator și Distribuitor: SC DA&ZA Pharmachem SRL, București; bunatatiamericane.ro

Îți place articolul? 
Test realizat în: 18 noiembrie 2014